Siirt Valisi Ahmet Aydın'dan Gezi Parkı Yorumu

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Polis Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreninde yaptığı açıklamada, polislerin haksız yere itham altında bırakıldığını söyledi.

Siirt Valisi Ahmet Aydın'dan Gezi Parkı Yorumu
Polis Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen törene Siirt Valisi Ahmet Aydın, 3. Komando Tugayı Komutanı Tuğgeneral M. Şükrü Eken, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ve öğrencilerin yakınlarının katıldı.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, mezun olacak tüm öğrencileri kutladığını ifade etti.

Vali Aydın, "Bugün mezun olan öğrenciler Türkiye’nin dört bir tarafına dağılacaklardır. Onlardan talebimiz şudur, orada muhakkak ki önce kanunlardan ve Atatürk’ün hedeflerinden ayrılmayın. Bu kutsal görevde bu önemli vazifeniz herkesi sevgiyle kucaklaşmanızı ve güzel hizmet olsun. Malum, son dönemde özellikle İstanbul’da yapılan olaylarda görüyorsunuz, haksız yere polisler itham altında bırakıldılar. Polisin en büyük görevi milletimizin huzur ve güveninin sağlamaktır, ama maalesef bazı dış odaklar ve derin güçler polisi hedef tahtası ilan edip haksız yere itham etmiştir. Twitter’da yalan yanlış görüntüler yayınlayıp, polis şunu yaptı, diye itham altında bırakılıyor. Halkımız bu oyunu bozacaktır. Yeter ki birliğimizi ve beraberliğimizi koruyalım" dedi

Tören daha sonra 7’inci dönem okul birincisi Taha Kurt’un yaş kütüğüne plaket çakmasıyla devam etti. Siirt Valisi Ahmet Aydın, Tugay Komutanı Şükrü Eken, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Bayar ve diğer yetkililer ilk 10’a giren mezunlara diplomaları ve çeşitli hediyeler verdi. Tören yürüyüşü ve verilen yemekle sona erdi.
Kaynak: İHA