HÜDA PAR’dan İHA’ya Ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Van İl Başkanı Rasim Sayğın ve partili üyeler İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’ü ziyaret etti.

HÜDA PAR’dan İHA’ya Ziyaret
Seçimlere hazırlık için bir çok kesimi ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgiler veren HÜDA PAR Van İl Başkanlığı’nın bir sonraki durağı İhlas Haber Ajansı (İHA) oldu. Burada Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’ü ziyaret eden Başkan Rasim Saygın ve partili üyeler, yola çıkış amaçlarıyla ilgili bilgiler verdi. Konuşmalarına Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.V.A.) hayatından örnekler vererek sürdüren Saygın, İslam dininin büyük bir referans olduğunu vurguladı. Saygın, “Adaletin gücü yoksa adalet değildir. Gücünde adaleti yoksa güç değildir. Nihayetinde birbirini tamamlayan şeylerdir. İşte İslam bizim için referanstır. İslam A’dan Z’ye kadar her şeyimize çözüm bulmuştur. Bu topluma İslam yobaz gösterildi, öcü gösterildi. İslam’ın merhamet şefkat yönü gösterilmedi. İslam bizim için bir rahmettir merhamettir. Bu dava ile yola çıktık. Takdir Allah’ındır ve biz doğrunun yanında olacağız. Hangi parti olursa olsun aklın yolu birdir. İslam, ta denizin altındaki balığına kadar saygı duymuş hatta o dengeyi koymuş ve bize göstermiş. O balık gelen çöplerle besleniyor temizlik açısından böyle bir kainatın sahibi olan Allah ne kadar güzel bir denge kurmuş. Biz bunların hepsinin hesabını öteki alemde vereceğiz. İnsanlar ölüyorsa Türk Kürt kavgası varsa bize ne diyemeyiz. Bu hepimizi ilgilendiren bir sorundur. Biz Müslümanlar hepimiz bundan sorumluyuz. Köşemize çekilip bize ne diyemeyiz” dedi.

Gündeme ilişkin konulara da değinen İl Başkanı Rasim Saygın, İstanbul’da yaşanan olaylara da aklıselim yaklaşılması konusunda uyarılarda bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İHA Bölge Müdürü Şükrü Akyüz’de Hür Dava Partisi’nin siyasi yaşantısında başarı dileklerini iletti.
Kaynak: İHA