Sapanca Belediyesi'nden Ak Parti Sapanca Teşkilatı'na Tanıtım Gezisi

Sapanca Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Yaşar Öz, Sapanca Belediyesi olarak ilçe genelinde yürütülen çalışmaları AK Parti İlçe Teşkilatına tanıttı.

Sapanca Belediyesi'nden Ak Parti Sapanca Teşkilatı'na Tanıtım Gezisi
Başkan Yardımcısı Öz, tanıtım gezisi sırasında Yeni mahalleden başlayarak sırasıyla, Rüstempaşa, Gazipaşa, Güldibi, Tepebaşı, Kırkpınar mahallelerinde yapılan kaldırım, asfaltlama ve çevre düzenlemeleri hakkında bilgiler verdi.

Ak Parti Sapanca İlçe Kadın ve Gençlik kollarının da hazır bulunduğu geziye Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Arıcı, Ak Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, Meclis Üyeleri ve AK Parti İl Genel Meclis üyeleri de katıldı.

Son olarak Kurtköy Vadi Projesi çalışmalarını yerinde inceleyen kafile daha sonra Göl mahallesinde yapılacak olan seyir terasında incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı İbrahim Uslu çalışmaları gezen kafileye Göl mahallesindeki spor kompleksinde yemek ikramında bulundu.

Başkan Uslu belediye çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Yardımcısı Öz’e teşekkür ederek, çalışmaları yerinde görmek isteyen vatandaşlara da kapılarının sonuna kadar açık olduğunu söyledi.

Uslu, “İsteyen her vatandaşımıza çalışmalarımızı tanıtabiliriz. Çünkü biz şeffaf ve üretken belediyeciliği Sapanca için temsil ediyoruz. Bu yüzden çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Sapanca Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen partililer program sonunda, Başkan Uslu, Başkan Yardımcıları Hayati Arıcı ve Hüseyin Öz’e yemek için teşekkür etti.
Kaynak: İHA