Yalçın Akdoğan: Erdoğan’ı kimseye yedirmeyiz

Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Gezi Parkı protestolarında Başbakan'ın imajını zedelemek isteyenlerin olduğunu belirterek ‘Recep Tayyip Erdoğan’ı kimseye yedirmeyiz.’ dedi.

Yalçın Akdoğan: Erdoğan’ı kimseye yedirmeyiz
Gezi Parkı protestoları ile başlayan çatışmalar hakkında bir değerlendirme de Başbakan Erdoğan'ın Başdanışmanı Yalçın Akdoğan'dan geldi. Haber Türk ekranlarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Akdoğan, yapılan eylemlerle Başbakan Erdoğan'ın imajını zedelemek isteyenlerin olduğunu belirtti.

'EROĞAN'I KİMSEYE YEDİRMEYİZ'
'Recep Tayyip Erdoğan'ı kimseye yedirmeyiz.'diyen Akdoğan,'Yüzyılda çıkan bir liderdir. Türkiye'nin son dönemdeki büyük dönüşümünü sağlayan kişidir. Dönüştürücü, vizyoner ve karizmatik liderliği ile şu anda başka bir lider yoktur.'ifadelerini kullandı.

'LİDERİMİZİ FEDA ETMEYİZ'
Önümüzdeki seçimleri göz önüne alarak farklı siyaset mühendislikleri yapmak isteyenlerin olduğunu savunan Akdoğan,'Şunu çok iyi bilsinler ki; halk da Başbakanı'na çok iyi sahip çıkar ve biz de liderimizi bu tür şeylere feda etmeyiz.'diye ekledi.

'PABUÇ BIRAKMAYIZ'

Farklı görüşte olanların hassasiyetlerini dikkate almak zorunda olduklarını da belirten Akdoğan,'Ancak farklı yöntemlerle insanları sokaklara dökerek iktidarı devirmeye dönük ve Erdoğan'ın imajını zedeleyecek bir girişim varsa buna da pabuç bırakmayız.'Şeklinde konuştu.