Arınç ve Kurtulmuş Konya’da Nikah Şahitliği Yaptı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul’un oğlunun nikah şahitliğini yaptı.

Arınç ve Kurtulmuş Konya’da Nikah Şahitliği Yaptı
İkonia Garden Düğün salonundaki nikah törenine, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eşi Münevver Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Haluk İpek, AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Konya Milletvekilleri Ayşe Türkmenoğlu, Mustafa Kabakcı, Hüseyin Üzülmez, İlhan Yerlikaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Davetlilerin gelmesiyle nikah töreni Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul’un oğlu Abidin Özkul ile Havvanur Gözcü’nün nikah şahitliğini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Numan Kurtulmuş, Haluk İpek ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş yaptı. Nikah şahitlerinin davet edilmesinin ardından Abidin Özkul ve Havvanur Gözcü’nün nikahı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek tarafından kıyıldı. Hayatlarını birleştiren Özkul ve Gözcü çiftinin nikah cüzdanını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, geline verdi.

“GENÇ YAŞTAKİ EVLİLİKLERİN FAYDALI OLDUĞUNA İNANIYORUZ”
İmzaların atılmasından sonra Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, evliliğe çok önem verdiklerini belirterek, “İnancımız bunu emrediyor. Sünnet, aile, örf, adet, gelenek, göreneklerimiz aile yuvasının kurulmasına çok önem veriyor. Biz de bunu teşvik ediyoruz. Gençlerimizin, henüz genç yaşta iken olan evliliklerinde çok büyük faydalar olduğuna inanıyoruz. Toplumun en küçük nüvesi ise ailenin çekirdeğidir. Onun güçlü olması ve inşallah güzel duygularla, düşüncelerle devam etmesi hepimizi mutlu ediyor. Bu gençlerimizde bu yaşta hamdolsun, birbirlerini gördüler beğendiler. İki değerli yetişmiş, evliliğin sorumluluğuna sahip gençlerimiz, birbirlerinin hayatlarını birleştirdiler. Bundan daha büyük mutluluk olamaz. İnşallah her günleri, bugünkü kadar sevinçli olur. Şüphesiz hayatın çileli, sabır isteyen günleri de olacaktır. Her gün birbirlerini daha çok severek, daha da güvenerek ve dayanarak, bu zorlukları da mutlaka aşacaklardır” dedi.

“EVLİLİK HAYATI SADECE BU DÜNYA İLE SINIRLI DEĞİL”
Evlenen çiftin ailelerini yürekten tebrik ettiğini ifade eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “İki genç kardeşimize Allah’tan ömür boyu mutluluk diliyorum. İki cihan saadeti diliyorum. Çünkü biz inanıyoruz ki, evlilik hayatı sadece bu dünyayla ilgili değil, mümin erkekler ve kadınlar öbür dünyada da birlikte olacaklar. İnşallah hayırlı uğurlu olsun, bu evlilikten herkesin gıpta ile baktığı bir aile yuvası ortaya çıksın. İnşallah bu evlilikten çok sayıda salih ve salihalar dünyaya gelsin diyorum. Hem çiftlerimizi hem aileleri yürekten tebrik ediyorum. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş da çiftçi tebrik ederek mutluluklar diledi.

Nikahın ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, milletvekilleri ve davetlilere düğün pilavı ikram edildi. Başbakan Yardımcısı Arınç ve Numan Kurtulmuş, nikah töreninin ardından bir yakınlarını ziyaret etti.
Kaynak: İHA