Milletvekili Kavuncu'dan Başkan Güler’e 'hoşgeldin' Ziyareti

AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa Güler'i makamında ziyaret ettiler.

Milletvekili Kavuncu'dan Başkan Güler’e 'hoşgeldin' Ziyareti
Kavuncu, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Belediye Başkanımız Mustafa Güler, AK Parti çatısı altına katılımı bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Halkımız tarafından çalışmaları ilgi ve beğeniyle izlenen Belediye Başkanımız Mustafa Güler'e 'hoş geldiniz' derken, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönem içerisinde de daha sıkı ilişkiler içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyaret nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, “AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Mehmet Demir’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz karar sonrası Tavşanlı’ya hizmet anlayışımızda bir ve beraber olarak ve de kenetlenmiş olarak çalışmalarımız aynen devam edecek. Birliktelik hizmet anlayışımızda temel felsefemiz olacaktır. Temennimiz odur ki, Allah bu birlikteliği hayırlı eylesin” dedi.

Kaynak: İHA