Çağrı Merkezi Kursu Bitirme Belgeleri Dağıtıldı

Zonguldak’ın Gökçebey ilçesinde Meslek Yüksek Okulunda çağrı merkezi kursu bitirme belgeleri yapılan bir törenle dağıtıldı.

Çağrı Merkezi Kursu Bitirme Belgeleri Dağıtıldı
Gökçebey Mithat-Mehmet Çanakcı Meslek Yüksekokulu'nda, 5 Kasım 2012-30 Mayıs 2013 tarihleri arasında Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanında ve Beceri Geliştirme seviyesindeki “Çağrı Merkezi Elemanı” kursu tamamlandı. Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen törene; Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Haner, Gençlik Merkezi ve Spor İlçe Müdürü Fazıl Aytaş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Acar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Recep Topal, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Evren Durmaz, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Deniz Karaelmas, Maliye Hesap Uzmanı Kadir Çelik, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Törende Kadir Çelik konuşma yaparak kurs hakkında bilgi verdi. Ardından Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Haner de bir konuşma yaparak program tamamlandı.
Kaynak: İHA