Aydın Beşiktaşlılar Derneği'nde İbrahim Pehlivan’a Güvenoyu

Aydın Beşiktaşlılar Derneği İbrahim Pehlivan başkanlığındaki geçici 11 kişilik yönetim kurulu gerçekleştirilen birinci genel kurulunda üyeler İbrahim Pehlivan güven oyu alarak başkan seçildi.

Aydın Beşiktaşlılar Derneği'nde İbrahim Pehlivan’a Güvenoyu
Menderes Park’ta yapılan birinci genel kurula üyelerin yanı sıra Kuşadası ve Nazilli’den de Beşiktaşlı üyeler eşlik etti. Divan Kurulu’nu Gülcan Türkyılmaz, Uğur Alkanlı ve Barış Serin’in oluşturduğu genel kurulda kurulmasından bu yana geçen 4 aylık süreçte yapılan yönetim kurulu faaliyet raporu oy birliği ile onaylandı.

Kurulda ayrıca üye aidatı olarak girişlerin 30 TL aylığın 5 TL olarak devam etmesine, derneğin yurt içindeki federasyonlara üye olması, taşınır taşınmaz mal satın alınması, buna bağlı olarak personel çalıştırılması gibi diğer hususlarda yönetim kuruluna yetki verilmesi kararlaştırıldı.

BEŞİKTAŞ ÖZEL BİR İSİM
Derneği kurarken lokal açma gibi bir niyetlerinin olmadığını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Pehlivan dernek açıldıktan sonra bu konuda yoğun talep aldıklarını söyledi.

Beşiktaş isminin özel bir isim olduğunu, her şekilde her yerde kullanılmaması gerktiğini kaydeden Pehlivan “O yüzden bizim açmayı düşündüğümüz lokal bu işten ekmek kazananların ekmeğini engellemeden, kafeterya tarzı, ailelerimizle, çocuklarımızla, dostlarımızla vakit geçirebileceğimiz, misafirleri ağırlayabileceğimiz sadece Beşiktaş maçlarının izlenebileceği bir yer açmayı düşünüyoruz” dedi.

Kurul başkan Pehlivan’ın yeni yönetim ile yapmak istedikleri açıklamasının ardından sona erdi. Genel Kurul sonrası üyeler yeni yönetimi tebrik etti. Oy birliği ile kabül edilen yönetim ve denetim kurulu asil listesi şu isimlerden oluştu.

Yönetim Kurulu: İbrahim Pehlivan, Teoman Oğuzlu, Cengiz Kızılcan, Taşkın Cerit, Semra Bayraktaroğlu, Hasan Öykü Mısırlıoğlu, Ümit Efe
Denetim Kurulu: Gülcan Türkyılmaz, Uğur Alkanlı, Ali Demir
Kaynak: İHA