İşte Bezmi Alem Camisi'ndeki öpüşme görüntüleri

Bezmi Alem Camisi'nde 'içki içildi' tartışmalarından sonra şok bir görüntü ortaya çıktı.

İşte Bezmi Alem Camisi'ndeki öpüşme görüntüleri
Gezi Parkı eylemleri sırasında, polis müdahalesinden kaçan eylemcilerin kullandığı Bezmi Alem Camisi ile ilgili tartışmalar giderek büyüyor.

Başbakan Erdoğan dahil içki içildiğine yönelik tepkilerin ardından, camide içki içilmediği, sadece yaralıların tedavi hizmetinin görüldüğü söylenmişti.

CAMİDEN YENİ GÖRÜNTÜLER

Yeni Şafak'ın internet sitesi, Dolmabahçe'de bulunan Bezmi Alem Camisi'ndeki güvenlik kameralarından yeni görüntüleri yayınladı. Görüntülerde doktorların bir bölümü yaralıları tedavi ederken uzun süre öpüşen genç çift de dikkat çekiyor. Polis müdahalesi karşısında camiye sığınan gençlerden ikisi, önce caminin duvarına yaslanarak sonra ise ayakta uzun süre öpüşüyor.

İşte Bezmi Alem Camisi'ndeki öpüşme görüntüleri

ALKOLLÜ GENÇ ORTALIĞI TALAN ETTİ

Görüntülerde, sırtında haç işareti olan sağlık personeli olduğu tahmin edilen beyaz önlüklü bir kişi dikkat çekiyor. Sözkonusu kişinin camiye doluşan gençlere müdahalede bulunması ve onları yönlendirmesi dikkat çekiyor.

Sarhoş olduğu tahmin edilen ve bir kaç kişinin güçlükle zaptetmeye çalıştığı bir genç caminin içinde olay çıkarıyor. Öfkeli genç, caminin son cemaat yerinde kadınlar için ayrılan bölümün kapılarını yumruklayarak kırıyor. Kırılan kapının camları etrafa saçılıyor. Br süre sonra başka bir kişi kırılan kapıyı kaldırmaya çalışırken görülüyor.