İhtiyaç Sahibi Ailelerin Çocuklarına Ödül

Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi 2012-2013 eğitim öğretim yılında ihtiyaç sahibi ailelerin başarılı çocuklarını ödüllendirdi.

İhtiyaç Sahibi Ailelerin Çocuklarına Ödül
Kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye'de ve dünyada doğal afetler, hastalıklar ve yokluklarla mücadele eden pek çok insana el uzatan Kimse Yok Mu Derneği, yardım faaliyetleri kapsamında eğitim çağındaki çocukların da ihtiyaçlarını gideriyor. Her yıl binlerce öğrenciye kırtasiye ve okul çantası dağıtan derneğin Denizli şubesi, eğitim yardımlarını sürdürüyor. Eğitim ve öğretim yılı başında öğrencilere kırtasiye yardımı yapan dernek, bu kez başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.
Dernek binasında düzenlenen ödül töreninde konuşan Dernek Müdürü Mehmet Tulunay, “İhtiyaç sahibi olan öğrencilerimize eğitim öğretim yılı başında kırtasiye yardımı yaptık. Başarılı olmaları durumunda ödüllendireceğimizi kendilerine söyledik. Sözümüzü tuttuk. Onlara vaadettiğimiz ödülü veriyoruz. Bu konuda bizlere destek olan hayırseverlere teşekkür ediyoruz. Bu ödülü vermemizdeki amacımız ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocuklarını okumaya teşvik etmektir. Geleceğin büyüğü olan çocukların başarılı insanlar olabilmelerini amaçlamaktayız. Bundan sonraki süreçte de desteklerimiz devam edecek. Her konuda olduğu gibi hayırseverlerin bu konuda da desteğini bekliyoruz. Gelecek dönem üniversiteyi kazanan öğrencileri de ödüllendireceğiz.Ayrıca burs vereceğiz” dedi.

Kaynak: İHA