Askon'da Adana ve Ülke Sorunları Masaya Yatırıldı

Adana SİAD Başkanlarının toplantısı Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Adana Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Askon'da Adana ve Ülke Sorunları Masaya Yatırıldı
Toplantıda Türkiye’nin ve Adana’nın gündeminde olan konular değerlendirildi. Adana ile ilgili olarak gündemi meşgul eden 5 Ocak Stadının yerine AVM ya da konut yapılması konusu üzerinde fikirlerini dile getiren STK temsilcileri, 5 Ocak Stadının yerine yapılacak olan projenin çok iyi irdelenmesi gerektiğini, Adana’nın ihtiyacı olan konuların ön plana çıkarılması gerektiği savundu

Stadın yerine yapılması planlanan AVM’nin ya da konutların şehir trafiğini olumsuz etkileyeceğini, bu nedenle yapılacak olan projede bu sorunların dikkate alınarak şehrin ihtiyacı olan bir şehir meydanı haline gerilmesi görüşüldü. Toplantıda, bu konuları görüşmek üzere Adana Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Adana Ticaret Borsası ve Adana Valisi’nden randevu alınarak fikir alıverişi yapılmasına karar verildi.

Toplantıya, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şube Başkanı Suat Yahşi, Anadolu Girişimci İş Adamları Derneği (AGİD) Başkanı Seyfettin Alpat, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Murtaza Kılçık, Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan, Adana Sanayici ve İş Adamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez, Adana İmam Hatip Lisesi ve Talebelerini Koruma Derneği Başkanı İmam Gazali Hirdağı katıldı.

Kaynak: İHA