Kafkas Gençlik Treni Yolcuları Uğurlandı

ERZURUM - Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın "Kafkas Gençlik Treni" Projesi kapsamında Erzurumlu gençler Samsun'a gönderildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklaya göre, bakanlık tarafından gerçekleştirilen "Kafkas Gençlik Treni" Projesi kapsamında Erzurumlu gençler Samsun'a hareket etti.

Gençlik Treni, Kars'tan harekete başlayıp Erzurum, Divriği, Sivas, Amasya ve Samsun güzergahını izleyecek ve Samsun'da konaklayarak tarihi ve turistik yerleri gezecek. Gençlerin konaklama ve yiyecek ihtiyaçları da trende karşılanacak. Güzergahta verilecek molalarda, gençlerin turistlik ve tarihi yerleri keşfetmelerine imkan verilecek.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünü temsilen ve Kafkas Gençlik Treni Erzurum Proje sorumlusu Mustafa Kocaman, Erzurum Alperen Ocakları İl Başkanı Erhan Ükelge, Turkuvaz Gençlik Derneği Başkan Yardımcısı Eyyüp Sabri İncegil ve çok sayıda veli, gençleri yolcu etmek için Erzurum Tren Garında hazır bulundu.

Kocaman, burada yaptığı konuşmada, gençlerin Kafkas Treni ile keyifli bir gezi yaşayacaklarını belirterek, yolculuk öncesinde kendilerine başarı dileğinde bulundu.

Kaynak: AA