Manavgat'ta Festival Heyecanı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Manavgat Barış Suyu Festivali ve Uluslararası Motosiklet Festivali bir hafta arayla başlıyor.

Manavgat'ta Festival Heyecanı
Manavgat Belediyesi’nin tarafından düzenlenen 4. Manavgat Motosiklet Festivali 27-30 Haziran tarihleri arasında Titreyengöl Boğaz mevkinde, 18. Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali ise 5-7 Temmuz tarihleri arasında kent merkezinde yapılacak. Bu yıl özellikle barışa ve dostluğa çağrı yapılan iki festivalde Türkiye’nin en büyük sanatçıları sahne alacak.

4. Uluslararası Manavgat Motosiklet Festival'ne dünya ve Türkiye’den motosiklet kulüpleri ve 2 binin üzerinde motosiklet tutkunu katılacak. Festivalde ünlü sanatçı Haluk Levent, O Ses Türkiye yarışmasının dördüncüsü Onur Uğuş ve Türkiye’nin tek motosiklet şarkıları söyleyen sanatçısı Ogün Bülent Görgün sevenleriyle buluşacak. Festivalde Macar Troger Mokus ise üç gün boyunca gösteri yapacak. Her gece ünlü DJ’ler ve özel dans gösterileriyle konsept partiler, gün içinde hediyeli turnuvalar ve yarışmalar, turistik geziler düzenlenecek.

Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali’nin 18’incisi de 5-7 Temmuz tarihleri arasında kent merkezinde yapılacak. Festival, 5 Temmuz 'da kortej ile başlayacak. Festivalde bu yıl, ünlü sanatçılar Edip, Akbayram, Volkan Konak, Ebru Gündeş, Gülşen, Kutsi, Mehmet Erdem, Anadolu Ateşi, Şaman Dans Grubu sahne alacak. Festivalde ayrıca çocuklar için de birçok aktivite gerçekleştirilecek.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen her iki festivale de herkesin davetli olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA