Karamanlı Belediye Başkanı Özger Açıklaması

BURDUR - Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger, Karaçay mevkisinde 200 dönümlük arazi üzerine "Organize Hayvancılık Bölgesi" kurmayı planladıklarını bildirdi.

Özger, belediyeye ait pazar yerinde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, bölgede hayvancılığın oldukça geliştiğini söyledi.

Bu nedenle hayvan pazarı kurulması için çalışma başlattıklarını anlatan Özger, "Karaçay mevkisinde 200 dönümlük arazi üzerine organize hayvancılık bölgesi kurmayı planlıyoruz. Vatandaşlarımız hayvancılıkla ilgili faaliyetlerini bu bölgede gerçekleştirebilecek. Karaçay'daki arazilerin durumunu araştırıyoruz" dedi.

Özger, belediyenin uygulamalarını ve yaşanan sıkıntıları anlatarak, toplu konut yapımı, yol ve park yapım çalışmaları, mermercilik, spor salonu yapımı, taş kırma tesislerinin taşınması ve kapalı devre baraj sulaması konularında bilgi verdi.

Belediye çalışmaları hakkında bilgi kirliliğinin önüne geçmek için toplantı düzenlediğini anlatan Özger, bundan sonra vatandaşları doğrudan bilgilendireceğini kaydetti.
Kaynak: AA