Çaycuma’da Kapalı Pazaryeri ve Otopark İnşaatının Yer Teslimi Yapıldı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, kapalı pazar yeri inşaatının yapım ihalesini kazanan Firma ile Belediye arasında protokol imzalandı.

Çaycuma’da Kapalı Pazaryeri ve Otopark İnşaatının Yer Teslimi Yapıldı
Çaycuma İstasyon mahallesinde yapılacak olan kapalı pazaryeri ve otopark inşaatını yapım ihalesini kazanan firma sahibi Bülent Kantarcı ile Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, protokol imzaladı. 4 ay içinde tamamlanması planlanılan projenin yer teslimi yapıldı. Belediye Başkanı Mithat Gülşen imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Çaycuma Belediyesi olarak bir hizmetin daha halkımıza sunma noktasındayız. İstasyon Mahallesi ile Fatih Mahallemiz İstasyonda yıllardır, Pazar yerinin, kapalı otopark projesi adı altında haftada 6 gün ve 1 günde kapalı Pazar adına hizmet verecek olan, projemizin ihalesini yapmış olduk. 3 firma katılmıştır. Bir firma yükleyici olarak üstlenmiştir. Bugünden itibaren imzaları koyup yer teslimi yapıp hemen kazmayı vuracağız. Yaklaşık 4 ay içerisinde İstasyon Mahallemiz kapalı otopark ve Pazar yeri alanına kavuşmuş olacaktır.” Firma sahibi Çaycumalı İşadamı Bülent Kantarcı ise şu düşüncelere yer verdi:
“İstasyon tarafındaki Pazar yeri ve açık otopark olarak kullanılan alanı, çağdaş ve modern malzemeleriyle yapılacak olan, yine mimari değere sahip önemli bir yapının yapım sözleşmesini imzalamak için buradayız. Umarım burayı da kısa bir süre içerisinde Çaycuma’mızın hizmetine sunmak nasip olur. Başkanımız sürekli yatırım sözleşmelerini imza atmaktan, temel atmaktan ve açılış yapmaktan büyük gurur ve onur duyuyor. Memleketimizi geliştiren bu hizmetlerden büyük bir haz duymaktayız. Firma olarak Belediyemizin önemli yatırımlarını gerçekleştirmede yapımcı sıfatıyla yer almaktan memnuniyetimizi bildirir ve firmamıza duyulan güvenden ötürü de kamuoyuna şükranlarımızı sunarız.”
Kaynak: İHA