Altıntaş Myo’da Mezuniyet Coşkusu

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Altıntaş Meslek Yüksekokulu'nun 2012-2013 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı.

Altıntaş Myo’da Mezuniyet Coşkusu
Altıntaş Meslek Yüksekokulu Amfi Salon'da düzenlenen tören saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Törende açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Yrd Doç. Dr. Aydın Kayabaşı yaptı. Mezun olan öğrencileri tebrik eden Yrd. Doç.Dr. Kayabaşı, öğrencilerin mezun oldukları okulu Altıntaş’ı unutmamalarını istedi. Kayabaşı, mezunlara bundan sonraki hayatlarında da başarılar diledi.

Törene katılan ilçe Kaymakamı Osman Sayılır da mezun olan öğrencileri ve öğrencilerin yetişmesinde emeği geçen Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd Doç. Dr. Aydın Kayabaşı’na, eğitim-öğretim üyeleri ve ailelerine teşekkür ettiğini bildirdi.

Yapılan konuşmaların ardından okulu dereceyle bitiren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Yüksekokul öğrencileri tarafından sunulan müzik ziyafetinin ardından keplerini havaya fırlatan öğrenciler, yakınları ile birlikte mezun olma sevinci yaşarken, tören alanında duygulu anlar yaşandı. Tören sonunda misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Düzenlenen mezuniyet törenine Kaymakam Osman Sayılır’ın yanı sıra, Dumlupınar Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Ahmet Karaaslan, Belediye Başkanı Sıtkı Yüzüak, Altıntaş Cumhuriyet Savcıları, Zafertepe Çalköy Belde Belediye Başkanı Arif Teke, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaynak: İHA