Akdeniz Oyunları’nın sponsoru Türkiye Finans

Türkiye’nin öncü katılım bankası Türkiye Finans, 2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları’nın sponsorluğunu üstlendi. Türkiye Finans, Akdeniz Oyunları boyunca Mersin’de ve Adana’da iki sabit ve iki mobil şubesiyle tüm katılımcılara bankacılık ve finans işlemleri sunacak.

Akdeniz Oyunları’nın sponsoru Türkiye Finans
Sponsorluk hakkında konuşan Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları, uluslararası sporcuları buluştururken, bu yıl önemli konukları ağırlıyor. İstanbul 2020 Yaz Olimpiyatları adaylığı sürecinde, oy kullanacak olan Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyelerinin bir kısmı da Akdeniz Oyunları'nı izlemek üzere ülkemize geliyor. İstanbul'un olimpiyat şehri olması yolunda atılan bu önemli adımda yer almaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları'nın sponsoru Türkiye Finans oldu. 20-30 Haziran tarihleri arasında Mersin'de düzenlenecek olan Akdeniz Oyunları'nda Türkiye Finans, tüm katılımcılara, izleyicilere ve görevlilere bankacılık hizmeti götürecek. Türkiye Finans, Mersin'de ve Adana'da organizasyon alanlarında kuracağı iki sabit ve iki mobil şubesi ile organizasyonlar boyunca kesintisiz finans işlemleri sunacak.

Akdeniz Oyunları'na sponsor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Türkiye Finans Genel Müdürü Derya Gürerk, “İlki 1951 yılında Mısır İskenderiye'de yapılan Akdeniz Oyunları, dört yılda bir düzenleniyor. Akdeniz havzasındaki ülkelerin sporcularını bir araya getiren Akdeniz Oyunları, olimpiyat ruhundan ilham alıyor. Birçok spor branşını kapsayan Akdeniz Oyunları, Olimpiyat Oyunları'ndan sonra en önemli uluslararası spor organizasyonu. En son düzenlenen organizasyona 3000'i aşkın sporcu katıldı. Bu çapta bir etkinliğe sponsor olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Akdeniz Oyunları'nın bu yıl ayrıca önemli olduğunu vurgulayan Gürerk “2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları'nı, İstanbul 2020 Yaz Olimpiyatları adaylığı sürecinde oy kullanacak olan Uluslararası Olimpiyat Komitesi üyelerinin bir kısmı da izleyecek. İstanbul'un olimpiyat şehri olması yolunda atılan bu önemli adımda yer almak gurur verici” dedi.