Sp Genel Başkan Kamalak Bartın’a Geliyor

Saadet Partisi (SP) Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, bir takım ziyaretler için Genel Başkan Mustafa Kamalak’ın Bartın’a geleceğini belirtti.

Saadet Partisi Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ın Cuma günü Bartın’a geleceğini belirtti.

Başkan Yurtbay, “Faiz lobisine karşı çıkan tek lider olan Genel Başkanımız Mustafa Kamalak, Cuma günü Saat 20.30’da Bartın Kültür Merkezi’nde konferans verecek ve başta ülke gündemi olmak üzere iktidar ve faiz lobisi ilişkisi üzerine değerlendirmelerde bulunacaktır” dedi.

Saadet Partisi’nin 40 yıldır faiz canavarına vurgu yaptığını belirten Yurtbay, “Başbakan Erdoğan, faiz lobisinden şikayet ediyor ama bu noktaya da faiz lobisinin desteği ile geldiğini unutmuş görünüyor. Vergi rekortmenleri arasında AK Parti döneminde, ilk 10 kuruluşun sekizinin bankalar olması, başbakanın faizden şikayetçi olmasını dramatize hale getiriyor. 10 yıllık iktidarında faiz lobilerine 600 milyar dolar ödeme yapıp da, bu gün faiz lobisinden şikayet edenlere yazıklar olsun. IMF’ye borcumuz bitti diyerek ülkenin borcunun bittiği havasını oluşturarak milleti yanıltıp, 10 yıllık iktidarında ülkenin borcunu 217 milyar dolardan 600 milyar dolara çıkardılar” dedi.

Kaynak: İHA