Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Elazığ Şubesine Ödül

ELAZIĞ - Genç Liderler ve Girişimciler Derneği Elazığ Şubesi, "Avrupa'nın En İyi Yeni Şubesi" ödülüne layık görüldü.

JCI Elazığ Şubesi Başkanı Gökhan Topal, bir restoranda düzenlediği basın toplantısında, derneklerince yürütülen projeler ve sosyal sorumluluk faaliyetleri sayesinde, Monaco'da 2013 Avrupa Zirvesi'nde yapılan oylama sonucunda ödüle layık görüldüklerini belirtti.

Elazığ'da 2010 yılında faaliyete başladıklarını, gerçekleştirdikleri projeler ve toplum yararına yaptıkları çalışmalarla her kesimden insanın takdirini kazandıklarını ifade eden Topal, özellikle "Birleşmiş Milletler Binyıl Kalkınma Hedefleri"nin Türkiye Programı kapsamında yaptıkları çalışmalarla toplumda çözülmesi gereken problemlere çare arayarak önemli projelere imza attıklarını kaydetti.

JCI Elazığ Şubesi olarak her zaman hem ülke için hem de Elazığ için iyi çalışmalar ortaya koymaya gayret ettiklerini belirten Topal, Bitlis'in Ahlat ilçesine büyük bir kütüphane kuran JCI Elazığ Şubesinin, Diyarbakır'da ise sağlık çalışanlarının sorunlarını anlatan "Suçlu Kim" oyunuyla adını duyurduğunu dile getirdi.

Topal, "Bu yıl içerisinde de 'Kırmızı Yanaklar' isimli projeyle Kovancılar ve Arıcak ilçeleri başta olmak üzere Bingöl'ün Adaklı ilçesine okul yardımı gerçekleştiren derneğimiz, bölgemize hizmet sunar hale geldi. Tüm bu faaliyetleri gerçekleştirirken tek bir amacımız var; ülkemizin gelişme hızına ayak uyduran bir gençlik oluşturmak" diye konuştu.

Kaynak: AA