Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten:

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kahta’nın AK Partinin yakaladığı başarıyı temsil ettiğini ifade ederek, Türkiye’de örnek bir ilçe olduğunu söyledi.

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten:
Adıyaman’ın Kahta İlçesi’ni ziyaret eden AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ile birlikte ilçede yapılan hizmetleri gezdi. Aralarında otogar inşaatı ve okuma salonun da bulunduğu hizmetleri yerinde inceleyen İçten, Kahta Belediyesi’nde yaptığı açıklamada, “Kahta, AK Parti’nin Türkiye’de yakaladığı başarıyı en güzel şekilde temsil ediyor. Belediye hizmetlerinde örnek alınması gereken bir ilçe. Türkiye’nin hiçbir ilçesinde bu kadar güzel hizmetler görmemiştim. Bir Diyarbakırlı olarak Kahta’yı kıskandım. Buraya gelenler Kahta’nın bir ilçe olduğunu bilmeseler modern bir şehre geldiklerini düşünürler. Otogar inşaatını gezdik. Çok modern ve güzel bir otogar yapılıyor” dedi.

İçten, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Ayrıca kolay kolay bir ilçeye nasip olmayacak doğalgaz çalışmaları da burada yapılıyor. Caddeler çok güzel. Her yer pırıl pırıl. Ben yapılan hizmetlerden çok etkilendim. Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, bizim göğsümüzü kabarttı. Böyle belediyeler ve belediye başkanları olduğu sürece AK Parti her zaman başarılı olur. Kendisi 24 saat hizmet anlayışıyla çalışıyor. Dikkatimi çeken bir başka husus ise belediyenin giriş kapısının hemen yanında, şeffaf bir odada belediye başkan yardımcısı duruyor. Ben daha önce hiçbir belediyede bunu görmemiştim. Kısacası vatandaş belediyeye geldiğinden danışmadan önce belediye başkan yardımcısını görüp sorunlarını iletebiliyor. Öncelikle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, daha sonra da Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’ya teşekkür ediyorum. Başkan Turanlı, herkesi kıskandıracak hizmetler yapıyor. Başarılarının devamını diliyorum.”

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten’in Kahta hakkındaki düşüncelerini değerlendiren Turanlı, “Sayın Milletvekilimize çok teşekkür ediyorum. Evet, Kahta değişti, güzelleşti. Kahta bekli de hiçbir ilçeye nasip olmayacak hizmetler aldı. Bu bizim hizmet anlayışımızın bir göstergesidir. Amacımız her zaman sadece hizmet olmuştur. Biz siyaseti bir kenara bırakarak hizmet yapıyoruz. Harama asla el uzatmadık. Kimsenin hakkını yemedik. Allah da bizim bu hizmetleri yapmamıza izin verdi. Çok şükür Kahta’da her şey değişti” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA