Ak Parti Milletvekili Şahin, Erkenek’i Ziyaret Etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve TBMM Gurup Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şahin, Doğanşehir İlçesi’ne bağlı Erkenek Beldesi’ni ziyaret etti.

Ak Parti Milletvekili Şahin, Erkenek’i Ziyaret Etti
İlk olarak Erkenek Belde Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ı makamında ziyaret eden Milletvekili Mustafa Şahin, burada yaptığı konuşmada Gezi Parkı olaylarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Şahin, eylemcilerin Ankara'da İstanbul'da ve İzmir'de masum insanlara hayatı zindan etmeye çalıştıklarını ve CHP Milletvekillerinin eylemcileri kışkırttığını, sandıkta istediğini bulamayan CHP'nin ve birtakım güçlerin sokaktan medet umduklarını söyledi.

“Siz ne kadar bu gibi eylemlere destek verirseniz verin gayret gösterirseniz gösterin halkımızın gönlüne taht kurmadığınız, göstermiş olduğunuz icraatlar vatandaş tarafından kabul görmediği sürece sokakta yapmış olduğunuz nümayişlerin de hiç bir kıymeti harbiyesi yoktur” diyen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Önümüzdeki dönem içerisinde 2014 seçimler yılı olacak. Bu seçimlerde bugünden okudukları o hezimetin kıvranışı içerisinde halkımızın başına çorap örmeye çalışıyorlar. İnşallah biraz daha duyarlı olacağız. 76 milyon insanın bize oy versin vermesin hepsinin hükümeti, hepsinin milletvekiliyiz. Biz herkesi kucaklıyoruz. Bizim amacımız burada birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe bugüne kadar nasıl yaşıyorsak bundan sonraki süreç içerisinde de onu yaşayalım. Sürece destek vermeyen CHP ve onun yandaşları PKK terör örgütünün bitmesiyle beraber ortaya çıkacak olan o boşluğu maalesef kendi yandaşları olan bazı terör örgütleriyle doldurmaya çalışıyorlar. Bütün sıkıntıları buradan kaynaklanıyor. İnşallah insanlarımız buna da prim vermeyecekler. Bu ülkede bir daha ne anlarımızın gözyaşı akacak ne evlatlarımızın kanı dökülecek, huzurun hakim olduğu bir ülkede hep beraber yaşamaya devam edeceğiz.”
Beldenin sorunları ile ilgili de Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram’la görüşen Şahin, yetkililerle telefon görüşmesi yaparak hizmetlerin hızlandırılması için talimat verdi.

Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram ise geçmişte Erkenek Beldesi’nin en büyük sorunlarından birinin Erkenek Göleti ihtiyacı olduğunu ve Milletvekili Şahin'in İl Başkanlığı döneminde Erkenek Göleti için çok büyük destek sağladığının Erkenek halkı tarafından bilindiğini söyledi.

Bayram ayrıca ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Şahin'e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Milletvekili Mustafa Şahin, beraberindeki partililerle birlikte Erkenek esnafını da ziyaret ederek onlarla bir süre sohbet edip, sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA