Sivas Belediyesi’nden Mine Geçili Konseri
Sivas Belediyesi tarafından Atatürk Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi.

Şef Kamil Şakar yönetiminde verilen konserde, misafir sanatçı olarak katılan Mine Geçili’de hüzzam, hicaz ve uşşak makamından şarkılar söyledi.
İki saat boyunca unutulmayan şarkıları güçlü yorumuyla seslendiren Mine Geçili muhteşem yorumu ve performansıyla göz doldururken konuklar şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.
Konsere Sivas Belediye Başkan Yardımcıları Orhan Demirok, Hayri Köse, Hasan Çağlar, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Hızal ve çok sayıda müziksever katıldı.
Konserin sonunda Belediye Başkanvekili Orhan Demirok, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Mine Geçili’ye çiçek takdim etti. Demirok“ Sivas Selçuklu, Osmanlı, Cumhuriyet şehri olarak bu medeniyet birikimiyle çok yetenekli insanlar yetişmiştir. Bu medeniyet marifetiyle bu topraklarda yetişen insanlar Sivas'ı kaderini değiştirme azmi içerisindedirler. İşte Sivas Belediyesi Sayın Belediye Başkanımız Doğan Ürgüp Bey’in himayesinde Sivas'ın makûs talihini değiştirmek için çalışıyoruz. Tabi sizlerin destek ve dualarıyla, Sivas'ın manevi mimarlarını yaşatmaya çalışıyoruz, Ben bu konserde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.
