Sındırgı'da Doğal Güzellikleriyle Ünlü Emendere Mevkisi, Düğün Öncesi Gelinlik ve Damatlıklarıyla Fotoğraf Çektiren Çiftlerin İlgi Odağı Oldu

Sındırgı ilçesindeki doğal güzellikleriyle ünlü Emendere mevkisi, düğün öncesi gelinlik ve damatlıklarıyla fotoğraf çektiren çiftlerden ilgi görüyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Sındırgı Belediyesince, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle yaptırılan Emendere Oteli'nin bulunduğu alan, akarsuyu, küçük şelaleleri, yeşilliği ve eşsiz doğasıyla etkileyici bir güzellik sunuyor.

Kartpostallık manzaraların bulunduğu Emendere, eşsiz doğal güzelliğiyle çok sayıda turisti ağırlarken, son yıllarda gelin ve damatların da ilgi odağı oldu. Düğün fotoğrafları için bilgisayar ortamında hazırlanan fonları tercih etmeyen birçok çift, gelinlik ve damatlıklarıyla Emendere'de doğal ortamda fotoğraf çektiriyor. Çiftler, anlaştıkları bir stüdyonun fotoğrafçısına poz vererek, birbirinden renkli fotoğrafların sahibi oluyor.

Fotoğrafçı İbrahim Sığınç, Emendere'nin düğün fotoğrafı konusunda yıldızının parladığını ifade ederek, "Balıkesir çoğunlukta olmak üzere Bursa, İzmir, Manisa'dan gelenler bile oluyor. Gıdada her şeyin doğalı, düğün fotoğraflarına da yansıdı. Düğün mevsiminin açıldığı bugünlerde Emendere'de her gün birkaç çift görebilirsiniz. Bölgede fotoğraf için her renk ve manzara mevcut" diye konuştu.

Bölgeye gelen çiftlerden Zafer ve Tuğba Yaşar ise düğün fotoğraflarının gerçekçi olması için Emendere'ye geldiklerini söyledi.

Muhabir: Zafer Akpınar

Yayıncı: Doğan Sarıtaş
Kaynak: AA