Bahçeşehir Koleji’nden Belediyeye Ziyaret

Özel Bahçeşehir Koleji İlkokulu 4. sınıf öğrencileri, okul müdürü Şükran Sayım ve öğretmen Senay Adalı’nın gözetiminde Kastamonu Belediyesi hizmet binasına gelerek belediye birimlerine ziyaret gerçekleştirdiler.

İlk önce Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Saim Sayan ile görüşen okul müdürü, öğretmen ve öğrenci grubu, Başkan Yardımcısı Sayan’dan belediyenin görevleri ve belediye hizmetleri hakkında bilgiler aldılar. Daha sonra belediye müdürlüklerini ve servisleri gezen öğrencilere, belediye birimlerinin neler olduğu ve bu birimlerin hangi hizmetleri yerine getirdiği anlatılırken Belediye Meclis Salonu’nda ise belediye meclisinin görev ve çalışma alanları hakkında bilgi verildi.

Okul Müdürü Şükran Sayım, “Yaparak Yaşayarak Eğitim Modeli adını verdiğimiz program sistemimiz kapsamında 4. sınıf öğrencilerimizle birlikte belediyemizi ziyaret ettik. Yerel yönetimlerle ilgili bilgi toplama amaçlı ziyaretimiz çok verimli geçti. Öğrencilerimiz birçok şeyler öğrendiler. Gösterdikleri ilgi nedeniyle belediye yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA