Havsa'daki Parklarda Çevre Düzenleme Çalışması

Havsa ilçesindeki parklarda çevre düzenleme çalışmaları yapılıyor.

Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şehit Hakan Şeker Spor Tesisleri etrafında ve Şehit Okyay Deveci Parkı içerisinde yenileme çalışmaları yapıldığını söyledi.

Park alanı içerisinde drenaj kanalı çalışmasıyla birlikte mevcut yıpranan yollardaki parke taşlar ve bordürlerin yenilendiğini belirten Tekin, çalışmanın ardından vatandaşların parkta rahatça yürüyebileceğini ifade etti.

Çocukların oyun alanlarının da yenilendiğini anlatan Tekin, "Çocuklarımız oyun alanlarında daha rahat ve güvenli şekilde oynayabilecek. Yıpranan elektrik hatları ve direkleri tamamen yenilenerek park alanının aydınlanma sorunu ortadan kaldırılacak. Bu çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından park alanının tamamını kapsayan peyzaj çalışması da yapılarak, ilçe halkımızın ve ilçemize gelen misafirlerimizin daha nezih bir park alanında zaman geçirip istirahat etmeleri, dinlenmeleri, spor yapıp çocuklarını oyun alanlarında güvenli bir şekilde oynatmaları sağlanmış olacaktır" diye konuştu.

Muhabir: Gürkan Arda / Cihan Demirci

Yayıncı: Erdal Turanlı
Kaynak: AA