Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri Belli Oldu

Afyonkarahisar Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası'nın meslek komitesi ve meclis üyeleri belli oldu.

Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası’nın önümüzdeki günlerde yapılacak olan genel kurulu öncesi, meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri yapıldı. Çarşaf olarak 2 listenin yarıştığı seçimde, Ceylan Emet’e karşı yarışan Hacı Boyar’ın listesi seçimleri kazandı. Üyelerin, önümüzdeki günlerde yapılacak ilk toplantıda yönetim kurulu ve meclis başkanını seçeceği belirtildi.

Yapılan oylama ile 16 meclis üyesi belirlenirken, seçimlerin ardından kısa bir değerlendirme yapan Başkan Murat Tabak, seçimi kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası camiasına yakışır bir şekilde hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Tabak, “Yaklaşık 4 aylık bir maratonun ardından seçimler neticelendi. Seçimi 10-6 önde bitirdiğimiz için ben ve ekip arkadaşlarım çok mutlu ve sevinçliyiz. Meclise giremeyen çalışma arkadaşlarımızın buradaki temsilcisi olduğumuzu bilmelerini isterim. Desteklerinden dolayı onlara ayrıca teşekkür ediyoruz. Listemizde olmadığı halde bizleri destekleyen dostlarıma, arkadaşlarımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA