Nevşehir Smmmo Başkanı İrmak Yeniden Aday Olduğunu Açıkladı

Nevşehir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Oruç Irmak, odalarının 11 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerinde başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Irmak yaptığı açıklamada, odalarını bulunduğu konumdan daha ileriye taşımak için, oda üyesi ve seçilmiş yöneticileri olarak, bu güne kadar var güçleriyle çalıştıklarını kaydetti.

Kendilerinden önce görev alan, hizmet eden, emeği geçen bütün yöneticileri takdir ettiklerini ve yapmakta oldukları çalışmaları yarım bırakmadan sahiplenerek daha da ileriye taşımaya gayret ettiklerini söyleyen Irmak: “Bizler bir ekip olarak, eksik kalan konuları da, geçmişi suçlamadan, daha iyisini yapmaya özen gösterdik. Kendilerine buradan şükranlarımı sunuyorum. Görev aldığımız süre içerisinde eşitlik ve adaletten taviz vermeden; Hukukun üstünlüğüne inanarak, şeffaf, geniş katılımlı, eleştirilere açık demokratik bir tutum içerisinde faaliyet gösterdik. Göreve geldiğimiz 2008 tarihinden itibaren üyelerimiz ile bir bütün olduk, yaptığımız çalışmalarda, geldiğimiz noktada ortadadır. Bizim için Nevşehir’e hizmet öncelikli ve büyük onurdur. Bunları yaparken hızlı ve güvenilir hizmet sunmaya devam etmekteyiz. Bilindiği üzere; 3568 sayılı Kanun gereği 2013 yılı Mayıs ayı içinde gerçekleştirilecektir. Gerçekleştirilecek olan seçimlerin öncelikle mesleğimiz ve meslektaşımız başta olmak üzere, İlimize ve iş dünyasına hayırlı olmasını temenni ederim. Gerek yıllardır bir arada çalışmanın getirdiği tecrübe, dinamizm ve mesleğime olan hizmet aşkım ve üyelerimizden gelen yoğun talepler doğrultusunda mesleğimi daha ileriki noktalara taşıma azmim bu kararı almamızda başlıca etkenler olmuştur” dedi.

Kaynak: İHA