'Birinin bu o... çocukluğuna dur demesi lazım!'

Gezi Parkı'nın yıkımına engel olmak isteyenler arasında bulunan gazeteci Tayfun Talipoğlu Twitter üzerinden öyle bir küfür etti ki...

'Birinin bu o... çocukluğuna dur demesi lazım!'
Taksim'de yaşanan olaylara sanat, müzik ve tiyatro dünyasının yanısıra gazeteciler de ilgi gösterdi. Gün boyunca Taksim'de bulunan gazeteci Tayfun Tatlipoğlu, twitter hesabından çok ağır bir küfür etti.

"BİRİSİNİN BU O... ÇOCUKLUĞUNA DUR DEMESİ LAZIM!"


Yaşananların polisin suçu olduğunu attığı tweetlerle ifade eden Talioğlu twitter'da şunu yazdı:

Talipoğlu'nun bu tweeti 4402 kez retweet edilirken, 373 kez de favori tweetlere eklendi. Talipoğlu'nun bazı takipçileri bu tweeti desteklerken, bazıları da sert sözlerle eleştirdi.

'Birinin bu o... çocukluğuna dur demesi lazım!'
NTV OLİMPİYATLARI MERCEK ALTINA ALMIŞ! HELAL OLSUN SİZE!


Medyanın Gezi Parkı'nda olanları karartmasına sert tepki gösteren Talipoğlu "Taksim'de meydan muharebesi var haber kanalı NTV olimpiyatları mercek altına almış, helal olsun size" dedi.

POLİS KAFALARA NİŞAN ALIYOR!


Polis şiddetinin vardığı boyutları gözler önüne seren usta gazeteci "gazla yıldıramayacağını anlayan polis kapsülü zarar versin diye kafalara nişan alarak atıyor gaz bombasını" dedi. İçişleri Bakanı'na seslenen Talpoğlu şöyle dedi:

"Sayın Muammer Güler bu komplo size karşıdır aslında, sizi başarısız göstermek isteyenlere karşı ortaya çıkın ve bir dur deyin.bu kez farlı"

"Ne İstanbul Valisi ne Emniyet Müdürü görevden alındılar da bizim haberimiz mi yok?Yetkisiz polislerle, vatandaş ve turistler karşı karşıya+ kan mı bekliyorlar?"