Vali Büyükersoy'dan, Başkan Dede'ye Ziyaret

Muş - Vali Vedat Büyükersoy, Belediye Başkanı Necmettin Dede'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette yerel yönetimlerin önemine işaret eden Vali Büyükersoy, milli iradenin yerel temsilcisi olan belediye başkanını ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Belediye başkanıyla müşterek çalışacaklarını kaydeden Büyükersoy, "Başkanla ilimizin istihdamının, işinin ve aşının artması için çaba göstereceğiz. Zaten ilimiz huzurlu. İlimizi buna göre dizayn etmeye çalışacağız. İnşallah mahcup olmayız" dedi.

Vali Büyükersoy'a yeni görevinde başarı dileyen Dede ise bürokratların, yurdun çeşitli bölgelerinde görev yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

"Anadolu'nun her tarafı, bizim için bir yuvadır. Muş da, Anadolu'muzun şirin kentlerinden biridir. Bu bakımdan Muş'un hizmete çok ihtiyacı var. Bütün valilerimiz de kendi gayretleriyle bir takım şeyler yapmak istedi. Mutlaka herkes vatanı için bir şey yapmak ister. Onlar da iyi niyetle geldiler. Umarım siz de düşüncelerinizde, projelerinizde muvaffak olursunuz. Bu düşüncelerle Muş'umuza hoş geldiniz, başarılar diliyoruz ve Muş'a hizmet yapmanızı bekliyoruz."

Kaynak: AA