İş Yerinden Hırsızlık Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Antalya - Antalya'da iş yerinden hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Balbey Mahallesi'nde Ferdi Mercan'a ait lokantaya girmek isteyen 5 hırsızlık zanlısı, fark ettikleri güvenlik kameraları etkisiz hale getirmek istedi. Arkadaşının omzuna çıkarak güneşliğe tırmanan bir zanlı, 5 metre yüksekteki kameranın yönünü değiştirdi. Daha sonra lokantaya girmek için girişimde bulunan zanlılar, başarılı olamayınca aynı kişiye ait yan taraftaki çay ocağının kapısının kilidini kırarak içeri girdi.

Çay ocağındaki kasada bulunan bir miktar para ile diafonları ve buzdolabındaki meşrubatları alan zanlılar, ardından kaçtı. Sabah, iş yerine gelen iş yeri sahibi, soyulduğunu anlayınca polise haber verdi. Polis ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

Mercan, yaptığı açıklamada, önce lokantanın kapısında zorlama fark ettiklerini, daha sonra çay ocağına girildiğini anladıklarını belirterek, "Zanlıların, görüntülerde 25 dakika içeride kaldıktan sonra kaçtıklarını görüyoruz. Güvenlik kamerasını görünce birbirlerinin omuzuna çıkarak güvenlik kamerasının yönünü değiştirmişler'' dedi.

Kaynak: AA