Üniversite Öğrencilerinden Başkan Torun’a Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Bölümü 1. sınıf öğrencileri, Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’u ziyaret ederek, çalışmalar, sosyal aktiviteler ve eğitime yapılan yatırımlar hakkında bilgi aldılar.

Üniversite Öğrencilerinden Başkan Torun’a Ziyaret
Öğrenciler hazırladıkları yerel yönetimlerin Halkla İlişkiler alanında yapılan çalışmalar, sosyal aktiviteler ve eğitime verilen destek konulu tez için görüşme yaptığı bildirildi

Şaphane Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler 1. Sınıf öğrencileri Ferdi Mencik, Elvan Varlı ve Kübra Ovalı Başkan Torun’u makamında ziyaret ettiler

Öğrenciler adına Kübra Ovalı, “ Grup çalışması olarak hazırladığımız yerel yönetimlerin halkla ilişkiler alanında yapılan çalışmalar, sosyal aktiviteler ve eğitime verilen destek konulu tez için Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’u ziyaret ettik. Ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Torun yapılan çalışmalar hakkında bize bilgiler, belgeler ve dokümanlar sundu. Bize göstermiş olduğu ilgiden, sıcak karşılamadan, yapılan çalışmalar hakkında içtenlikle cevap veren ve Pazarlar Meslek Yüksekokulunun açılmasında yaptığı özveri çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Ahmet Torun’a teşekkür ederiz” dedi.

Pazarlar Belediye Başkan Ahmet Torun ise, "Şaphane Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler bölümü 1. Sınıf öğrencilerinin ziyaretleri bizleri son derece memnun etti. Hazırladıkları ödev konuları hakkında gerekli bilgi, doküman ve belgeleri kendilerine sunduk. Ziyaretlerinden dolayı Üniversite öğrencilerine teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA