“Devletten Millete Basın Yayın Köprüsü” Toplantısı

Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Devletten Millete Basın Yayın Köprüsü” projesinin 3. toplantısı yapıldı.

“Devletten Millete Basın Yayın Köprüsü” Toplantısı
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Prof. Dr. Bahriye Üçok Salonunda düzenlenen toplantıya, Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ertan Koska, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nde görevli rütbeli personeller ile ulusal ve yerel medya temsilcileri katıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Ertan Koska, hedeflerinden bahsederek, "Kurum ve kuruluşların halka tanıtılması, görev ve vazifeleri konusunda basın ve yayın aracılığıyla bilgilendirilmesini amaçlayan çalışmamızın sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi için projenin büyük ortağı olarak kabul ettiğimiz siz basın ve yayın mensuplarının katılımıyla ''Devletten Millete Basın Yayın Köprüsü'nün üçüncü toplantısını Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tanıtımı ile yapıyoruz. Herkese katılımlarından dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü’nün tanıtımını yapacağımız bugün ki toplantımızdan önce kurumumla ilgili sizi ilgilendiren birkaç konuyu aktarmak istiyorum. Bilindiği gibi Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü basın kartlarıyla ilgili bir değişiklik yaptı. Örnekte görmüş olduğunuz basın kartları yeni taşıyacağımız basın kartlarıdır. Basın kartlarımız Gaziantep’te 104 tane sarı basın kartı, 25 tane de sürekli basın kartı taşıyan gazetecimiz, muhabirimiz mevcut. Daha önce internet üzerinden yapmış olduğumuz basın kartı müracaatları neticesinde şuanda bize ulaşan basın kartı olar 57 tane, sürekli basın arktı olarak ta 11 tane basın kartı Müdürlüğümüzdedir. Sizlerin aracılığıyla ilgili arkadaşlara ulaştırmak istiyorum ki onlar basın kartlarını eskilerini getirmek suretiyle yeni basın kartlarını alabilirler” dedi.

Yapılan açış konuşmasının ardından Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Emniyet Genel Müdürlüğü’nü ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğü’nü basına tanıttı.
Kaynak: İHA