İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası’nda Seçim Heyecanı

İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odası (İSMMMO) 22. Genel Kurul seçimleri büyük bir heyecanla sürüyor.

İSMMMO Başkan Adayı Mustafa Çaya, “Teveccüh yoğun, inşallah sandıktan başarıyla çıkacağımızı ve 24 yıllık saltanatı ve saadet zincirine son vereceğimizi söylüyoruz” dedi.

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde dün başlayan seçimler ikinci gününde de yoğun bir katılımla sürüyor. Bugün sona erecek olan seçim sonuçlarıyla yeni başkan belli olacak. Seçimde en güçlü adaylar arasında gösterilen Mustafa Çaya, yapılan seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Mustafa Çaya, “Şuanda meslek mensuplarının yoğun bir ilgisi var. Bir festival havasında, bir şenlik havasında geçiyor. Ben bütün gruplara başarılar diliyorum. Şuan bizleri ekran başında izleyenler varsa hepsini, bütün meslek mensuplarını oy vermek için Lütfi Kırdar’a bekliyoruz. Katılım ne kadar yüksek olursa kurumlarımız o kadar güçlü olacaktır” dedi.

Seçimleri ‘Tarihi bir milat olacak’ diye niteleyen Çaya, “Beyaz bir sayfa açacak meslekte birlik. Onun için bugün buradayız. Teveccüh yoğun, inşallah sandıktan başarıyla çıkacağımızı ve 24 yıllık saltanatı ve saadet zincirine son vereceğimizi söylüyoruz” diye konuştu.

Katılımın yoğun olduğunu ifade eden Çaya, “Çok güzel bir katılım var ve öğleden sonra daha yoğun bir katılım bekliyoruz. 32 bin 550 oy kullanacak meslek mensubundan en az 20 bininin oy kullanacağını düşünüyoruz, öyle umut ediyoruz” dedi.

Yönetimi devralacaklarına olan inancını dile getiren Çaya, “9 kişilik yönetim kurulu üyeliğinden meslek mensuplarının teveccühü ile 5’e 4 yönetimi alacağımızı düşünüyoruz. İcra makamına getirdikleri günde ilk önce zor şartlarda çoluk çocuğunun rızkından keserek, dişinden tırnağından eksilterek ödedikleri aidattan oluşan bütçeye yani kasaya sahip çıkacağız. İlk işimiz bu” dedi.

Kaynak: İHA