PTT Başmüdürlüğü’nden Vali Altıparmak’a Veda Jesti

PTT Başmüdürü Ali Yazıcıoğlu, Erzurum Valiliğine atanan Vali Ahmet Altıparmak adına kişisel posta pulu bastırarak armağan etti.

PTT Başmüdürlüğü’nden Vali Altıparmak’a Veda Jesti
Önümüzdeki günlerde Antalya’dan ayrılacak olan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, PTT Başmüdürü Ali Yazıcıoğlu’nun adına bastırdığı kişisel posta pullarını kabul ederken jestinden dolayı teşekkür ederek vedalaştı.

OSB’YE SON KEZ BAŞKANLIK YAPTI
Öte yandan OSB Müteşebbis Heyeti, Vali Ahmet Altıparmak başkanlığında son kez toplandı.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyetinin olağan toplantısı Vali Ahmet Altıparmak başkanlığındaki son toplantısını makamda gerçekleştirdi. Toplantıda, Vali Ahmet Altıparmak’a görev süresince Antalya’ya ve OSB’ye yapmış oldukları katkı ve hizmetlerden dolayı Müteşebbis Heyet adına Yönetim Kurulu Başkan Vekili Çetin Osman Budak tarafından teşekkür plaketi verildi.

Toplantıda, OSB’nin faaliyetleri hakkında detaylı bilgiler sunuldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından dünya çevre günü dolayısıyla düzenlenen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve OSB Üst Kuruluşu temsilcilerinden oluşan jürinin değerlendirdiği En Çevreci OSB yarışmasında Bölgemiz 2013 yılının en çevreci Organize Sanayi Bölgesi seçilerek ödüle laik görüldüğü bildirildi.

Ayrıca Antalya Organize Sanayi Bölgesi hizmet binası yapımı işi hakkında detaylı bilgi sunulan toplantıda, Mart ayı mizanı ve 2 sanayicinin tahsis talebi kabul edildi. Toplantıya ATSO Başkanı, Müteşebbis Heyet Başkan vekili ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak, Başkan Vekili Güray Parlak, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı Müteşebbis Heyet Üyeleri, Tahsin Aksoy, Ali Bahar, Osman Çoban, Mustafa İssi, Mustafa Karaman, Kürşat Acar, Mustafa Ergün, Mehmet Akdemir, İlhan Buğdaycı, H.Mahir Boztepe, Erdoğan Çetin ile OSB Bölge Müdürü Süleyman Demirtaş katıldı.

Kaynak: İHA