Vali Altıparmak Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne Veda Ziyaretinde Bulundu

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne veda ziyaretinde bulundu.

Vali  Altıparmak Antalya Emniyet Müdürlüğü’ne Veda Ziyaretinde Bulundu
Birim amirlerinin de hazır bulunduğu veda ziyaretinde bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, “8 ay birlikte çalıştığımız Valimizin destek ve himayelerinde birçok güzel çalışmaya imza attık. Kendilerinin geniş tecrübe ve vizyonları bizlere büyük faydalar sağladı, güç ve kuvvet verdi. Umarım gelecekte de yollarımız kesişir ve kendileriyle beraber çalışma şansını buluruz. Valimize iş ve aile hayatında başarı ve mutluluklar diliyoruz.” diye konuştu.

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ise, 3 yıl içerisinde amirinden memuruna kadar tüm Emniyet Müdürlüğü personeli ile Türkiye’ye örnek teşkil gösterilecek Zeytinköy Projesi,Trafik Platformu, Yaya Öncelikli Kent Antalya Projesi gibi pek çok projeye birlikte imza attıklarını belirtti.

Vali Altıparmak, “Başarı bireysel değil ekip işidir. Antalya Emniyet Müdürlüğü’nün personeli, gayretleri ve başarılarıyla örnek gösterilecek bir ekiptir. Başta Emniyet Müdürümüz Mustafa Sağlam olmak üzere tüm emniyet personeline sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA