Gediz Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Moda Tasarım ve Robot Sergisi Düzenledi

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, Moda Tasarım ve Robot Sergisi düzenlediler.

Gediz Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Moda Tasarım ve Robot Sergisi Düzenledi
Gediz Meslek Yüksekokulu Sergi Salonu ve Konuk Evi'nde düzenlenen sergide, Moda Tasarım Programı öğrencilerinin el emeği göz nuru giyim ürünleri ile Mekatronik Programı öğrencilerinin yıl boyu ürettikleri robotlar ilçe halkı tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Sergi açılışında bir konuşma yapan Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Moda Tasarım Programı öğrencilerinin ders yılı boyu el emeği göz nuru ile meydana getirdiği giyim ürünleri ile Mekatronik Programı öğrencilerinin geliştirdikleri robotların vatandaşlar tarafından büyük ilgi görmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Yüksekokul Müdürü Saraoğlu, modernize kıyafetler, deri kıyafetler, deri aksesuarlar, temel sanat resimleri çalışmaları, moda resmi, bilgisayarlı giysi tasarım örnekleri ve yöresel kıyafet giymiş bebek minyatürleri ile robot kol, kanal görüntüleme sistemleri, 6 aylık robot, jet küp projesi, devrenin çalışma mantığı, uzaktan kumanda kontrollü ışık, gaz sensörü giriş çıkış sayımı, otomatik kapı projesi gibi çalışma ürünlerinin sergilenmesinden büyük gurur duyduğunu ifade etti.

Sergi açılışına Garnizon Komutanı Personel Üsteğmen Evren Ünlü, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Arpacı, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, öğretim görevlileri, diğer okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gediz halkı, öğrenciler ve veliler tarafından yoğun ilgi gösterilen serginin 3 gün açık kalacağı bildirildi.

Kaynak: İHA