BGC İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası Başladı

Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından bu yıl ikincisi organize edilen Medya Futbol Turnuvası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve BGC Başkanı Nuri Kolaylı’nın birlikte yaptıkları “santra vuruşu” ile başladı.

BGC İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası Başladı
Bursa Gazeteciler Cemiyeti tarafından Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursadabugün sponsorluğunda düzenlenen BGC İbrahim Yazıcı Medya Futbol Turnuvası yaklaşık bir ay sürecek. Büyükşehir Belediyesi Dobruca Spor Tesisleri'nde başlayan turnuvanın açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı, Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Fuat Kars, Bursadabugün Genel Yayın Müdürü Barbaros Koçanalı, BGC Yönetim Kurulu Üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyerek, "Bu tür spor organizasyonları güzel şeyler. Bu organizasyonun amacı gazetecilerimizin kaynaşması. Kardeşlik ve centilmenlik çerçevesinde güzel mücadelelerin yapılacağına inanıyoruz. Hak eden, güzel oynayan kazansın" dedi.

Bursa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Nuri Kolaylı da, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. Basın mesleğinin yıpratıcı olduğuna dikkat çeken Kolaylı, “Arkadaşlarımızın bu turnuva ile günün yorgunluğunu atlamalarını ve kaynaşmalarını hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda bizlere destek olan Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Bursadabugün’e meslektaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA