Park Yeri Cinayeti Güvenlik Kamerasında

Bahçelievler'de eşi ve çocuklarını kayınvalidesinin evine bırakan Ali Kemal Küçük (32), park yeri yüzünden tartıştığı Veli A.

tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Korkunç cinayet, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Küçük'ün ailesi, katil zanlısı Veli A.'nın daha önce sabıkalı olduğunu, af ile cezaevinden çıktıktan sonra tekrar ruhsatlı silah aldığını iddia etti.
Edinilen bilgilere göre, olay, 19 Nisan 2013 tarihinde Bahçelievler Şirinevler Kazım Karabekir Caddesi üzerinde sabah 10.15 sıralarında meydana geldi. Ali Kemal Küçük (32), eşi ve çocuklarını kayınvalidesinin evine bırakmak üzere Şirinevler’e geldi. Apartmanın önünde arabasını park eden Küçük, Veli A. ile tartıştı. Eşi ve ailesini eve bırakan Küçük, aşağı inerek yakında bulunan kendilerine ait büfeye gitti. Büfeden çocuklar için çikolata alan Küçük, iddiaya göre kayınvalidesinin evine döndüğü sırada Veli A. ile tekrar karşılaştı. Küçük’ü yanına çağıran Veli A. birden silahını çıkarttı. Arkasını dönen Küçük kaçmaya çalışsa da Veli A. tarafından ensesinden vuruldu. Yere düşen Küçük’e bir kez daha ateş eden Veli A. daha sonra soğukkanlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştı.

Olaydan kısa bir süre sonra yakalanan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CİNAYET ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Şirinevler’de yaşanan kokunç cinayet, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde Veli A. kendisine doğru yürüyen Ali Kemal Küçük’e silah çekiyor. Veli A. kaçmaya çalışan Küçük’ü sırtından vuruyor. Küçük yere düşerken bir kez daha ateş eden Veli A. soğukkanlı şekilde olay yerinden uzaklaşıyor. Olayı gören vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber veriyor.

“ÇOCUKLARIMI ONUN İSTEDİĞİ ŞEKİLDE YETİŞTİRECEĞİM”

Park yeri yüzünden tartıştığı Veli A. tarafından öldürülen Ali Kemal Küçük’ten geriye eşi Öznur Küçük, kızı Sena (1.5) ve oğlu Kaan (3) kaldı.

Olayı anlatan Öznur Küçük, “Sabah evden çıktık ve Şirinevler’de oturan anneme gittik. Arabayı park ederken o şahıs arabasının üzerine vurdu ‘park etme’ diye. Eşim bizim yanımızda kavga etmezdi kimse ile. Bir şey demedi ‘yürü git başımdan’ dedi.

Bizi bıraktı aşağı indi. Ben camdan baktım. Tartışıyorlardı erkek kardeşim indi aşağı. Arabaya bindi o gidene kadar bekledik. O da büfeye gidip çocuklarına bir şey almış. Geri geldiğinde adam yanına çağırmış ve vurmuş. Benim yanımda hiç tartışma olmadı” dedi.

Öznur Küçük, iki çocuğunun babalarının istediği şekilde yetiştirmeye çalışacağını söyledi.

Ali Küçük’ün kız kardeşi Vildan Cömert ise olayda ihmaller zinciri yaşandığını savundu. “Deli Veli” lakaplı katil zanlısının sabıkalı bir kişi olduğunu söyleyen Cömert, “Bu kişi rahatlıkla sabıkasını sildiriyor ve ruhsatlı silah alabiliyor. Eğer bu psikopat kişiye ruhsatlı silah verilmeseydi belki böyle bir şey olmayacaktı. Çevresinde deli veli olarak tanınıyor. Bunu yüzüne bakınca zaten anlıyorsunuz. Buna nasıl bir araştırma yapılmış da ruhsat verilmiş. Biz affetmezken devlet nasıl affediyor da sabıkasını silebiliyor” diyerek tepkisini dile getirdi.

ALİ KÜÇÜK’TEN GERİYE BU GÖRÜNTÜLER VE FOTOĞRAFLAR KALDI

Park yeri tartışması nedeniyle öldürülen Ali Küçük’ten geriye çok sevdiği kızı ile oynarken çekilmiş görüntüler ve fotoğraflar kaldı
Kaynak: İHA