Ödemiş’te 19 Mayıs’a Belediye Sahip Çıktı

Ödemiş Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlediği 4. Atletizm Şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Ödemiş’te 19 Mayıs’a Belediye Sahip Çıktı
Yaklaşık 750 öğrencinin üç gün boyunca Saraçoğlu Stadyumu’nda ter döktüğü şenliklerin finali coşkulu geçti.
Koşu, gülle atma ve uzun atlama dallarında minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler yaş kategorilerinde kız ve erkek öğrencilerin katıldığı şenliklerin dün akşam yapılan final yarışmalarına Ödemişliler yoğun ilgi gösterdi. Saraçoğlu Stadyumu’nu dolduran vatandaşlar sporculara alkışlarıyla moral verdi.

TRİBÜNLER DOLDU
Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Mehmet Eriş, ADD Ödemiş Şube Başkanı Hikmet Güriş, Eğitim-Sen Ödemiş Temsilcisi Tayfun Bengi, belediye meclis üyeleri ve belediye daire amirlerinin de katıldığı final yarışmaları Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Açılış konuşmasını yapan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, “Dopdolu tribünler önünde coşkulu bir bayram yaşıyoruz. Gençlerimiz sağlıklı bir gelecek için spor alanlarında ter döküp, bayram sevincini yaşıyorlar. Atatürk’ün izinde Türkiye’nin umudu olan gençlerimizle bu coşkuyu paylaşmaktan dolayı çok mutluyuz. Gelecek yıllarda da şenliğimiz daha da geniş kapsam kazanarak 19 Mayıs’ın bir geleneği olmayı sürdürecek. Tüm ulusumuzun ve Ödemişlilerin Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum” dedi.

HALKOYUNLARI, JİMNASTİK GÖSTERİLERİ
Daha sonra Prof. Dr. Muzaffer Kula Lisesi halkoyunları ekibi bir zeybek gösterisi sergiledi. Pistte ve kum havuzlarında kıyasıya mücadelelerin yaşandığı şenliklerde halkoyunları gösterileri yarışmaların aralarında devam etti. Jimnastik gösterileri de nefesleri kesti.

Gün sonunda dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Kategorilerinde birinci olan öğrencilere 200 TL, ikinci olanlara 100 TL, üçüncü olanlara da 50 TL’lik hediye çekleri de armağan edildi. Öğrenciler üzerilerinde Atatürk portrelerinin yer aldığı tişörtlerle yarışmalara katıldı.

Kaynak: İHA