Kiralık İşyeri Dolandırıcılık Çetesi Çökertildi
İstanbul, Ankara ve Antalya’da 20 kişiyi dolandırdıkları ileri sürülen 4’ü kadın 7 kişi yakalandı.

İstanbul, Ankara ve Antalya’da birçok esnafı dolandıran şebeke lideri M.M’nin Antalya’da kaldığı ev tespit edildi. Polisin düzenlediği baskında M.M, evinin 3’üncü katından 1’inci kata atlayarak kaçma teşebbüsünde bulundu. Polis tarafından yakalanan M.M’nin dini nikahlı eşleri H.P, F.A ve kız kardeşi N.M, memur olarak çalışan S.Ç ve şebeke üyesi T.B ve L.K gözaltına alındı.
Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda çek, bilgisayar, post makinesi, kuru sıkı tabanca, onlarca bıçak ele geçirildi. Polis örgüt lideri M.M’nin çok sayıda sabıkası bulunduğunu tespit etti.
Emniyetteki sorgusunun ardından kadın memur S.Ç, savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. Örgüt lideri M.M, dini nikahlı eşleri H.P, F.A ile kız kardeşi N.M ve şebekeye üye T.B ve L.K “Örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık ve resmi evrakta sahtecilik” suçlarından adliyeye sevk edildi.
