Hülya Koçyiğit: Bahçeli'ye kırgın değilim

Akil İnsanlar heyetinde yer alan oyuncu Hülya Koçyiğit, kendilerine yönelik sert eleştirilerde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye kırgın olmadığını söyledi.

Hülya Koçyiğit: Bahçeli'ye kırgın değilim
Habertürk ekranlarında yayınlanan Türkiye'nin Nabzı programına Akil İnsanlar Heyeti Marmara Bölgesi Grubu Üyesi Hülya Koçyiğit, konuk oldu. Akil İnsanlar'ın çalışmalarına yönelik konuşan Koçyiğit, çözüm sürecine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

'BİLMEDEN BİR ŞEY ANLATILMAZ'

Akil İnsanlar'a yönelik'Çözümün ne olduğunu bilmiyorlar'eleştirisine yanıt veren Koçyiğit,'Bilmeden bir şey anlatıyorlar sözü bende önyargıyla söylenmiş. Bilmeden bir şey anlatmak mümkün değil ama bildiğimiz ve üstlendiğimiz görev çok önemli.'dedi.

'MİLLETİN PSİKOLOJİSİ BOZULMUŞ'
Türkiye'nin önemli bir sorunu olduğunu belirterek devam eden Koçyiğit,'Bu sorun çok can acıtmış. Çok ocaklar söndürmüş ve çok kan akıtmış. Milletin psikolojisi bozulmuş. Gerilmiş kutuplaşmış. Millet adeta sen ben olarak ayrışmış.'ifadelerini kullandı.

'BAHÇELİ'YE KIRGIN DEĞİLİM'

Akil İnsanlar'a yönelik yapılan eleştirilerin konunun ciddiyetinden uzak olduğunu da ekleyen Koçyiğit, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yaptığı eleştirilerin hatırlatılması üzerine ise MHP liderine kırgın olmadığını söyledi.