Etkinlik Kapsamıda Keşan Doçek, Gümülcine Bisiklet Şenliği'ne Katıldı

"Trafikte Bisikletlere Saygı Göster" etkinliği çerçevesinde Keşan Doğa ve Çevre Kültür Derneği , Gümülcine Bisiklet Şenliği'ne kadıldı.

Dernekten yapılan yazılı açıklamada, Yunanistan Gümülcine-de düzenlenen "Trafikte Bisikletlilere Saygı Göster- temalı etkinlik için 5 kişilik bir ekibin Gümülcine Bisiklet Takımından Ibrahim Sadık-ın davetlisi olarak kente gittiği belirtildi. Etkinliğe, Keşan-Gümülcine bisiklet dostluk köprüsü oluşturmak amacıyla destek verildiği ifade edildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen DOÇEK Başkanı Hakan EŞME, derneklerinin faaliyetlerinin aynı anda birçok noktada devam ettiğini, bölgesel faaliyetler yanında sınır komşusu Yunanistan-daki bisiklet kulupleriyle de temasa geçtiklerini söyledi.

Keşan ve DOÇEK adının tanıtılması, doğa sporlarının sevdirilmesi amacıyla ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Eşme, faaliyetlere katılan, destek veren bisikletseverlere teşekkür etti. Eşme, irtibat halinde oldukları Bulgaristan ve Makedonya bisiklet kulüpleriyle de önümüzdeki günlerde temasa geçerek ortak etkinlikler düzenleyeceklerini kaydetti.

Muhabir: Cihan Demirci

Yayıncı: Zeki Gümüş
Kaynak: AA