Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi Kayseri’yi Başarı İle Temsil Etti

Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi Adana’da Düzenlenen “Somut Olmayan Kültürel Mirası Somutlaştırmak-Çocuk Kongresi”nde Kayseri’yi başarıyla temsil etti.

Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi Kayseri’yi Başarı İle Temsil Etti
Bilim ve sanat merkezlerindeki öğrencilerde somut olmayan kültürel miras bilincini geliştirmek amacı ile düzenlenen kongreye Adana, Manisa, Balıkesir, Denizli, Samsun, Malatya, Kırıkkale, Ankara, Giresun, Amasya, Isparta, Çorum, Gümüşhane, Konya, Kütahya, Sivas, İzmir, Bursa ve Kayseri illerinden öğrenciler katıldı.

Ön özet başvurusunda değerlendirilen 105 proje arasından kabul edilen 37 bildiri arasında sunuma hak kazanan Çetin Şen Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri M. Fuat Hünkaroğlu ve Ali Emre Bıyıklı hazırladıkları “Kayseri ve Yöresi Ağızları - Drama Çalışması”nı başarıyla sundu.

Merkez Müdürü H. Fikri Ulusoy konuyla ilgili olarak “İlimizi, Adana’daki Çocuk Kongresinde başarıyla temsil eden Danışman öğretmenimiz Lokman ATEŞOĞLU’NU ve sevgili öğrencilerimizi kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Bu tür faaliyetlerde bulunmak öğrencilerimizin hayat başarılarını olumlu yönde artırdığı gibi kurumumuzun başarı grafiğini de sürekli yukarı taşımaktadır” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA