Şehir Eşkıyası Başkent'te Terör Estirdi

Ankara'nın Batıkent semtinde oturduğu siteye misafirliğe gelen vatandaşı, sitenin girişinde aracıyla uzun süre beklediği için tekme tokat döven şahıs, güvenlik görevlilerine de çekiçle saldırdı.

Şehir Eşkıyası Başkent'te Terör Estirdi
Edinilen bilgiye göre olay, Batıkent’teki Atlantis City isimli sitede önceki gece meydana geldi. Siteye misafirliğe gelen ve aracıyla güvenlik girişinde bekleyen bir vatandaşa, işadamı olduğu belirtilen bir site sakini tepki gösterdi. Önündeki aracın uzun süre girişte beklemesine sinirlenen site sakini, aracın sürücüsünü uyardı. Araçların camından birbirlerine hakaret eden 2 kişinin tartışması kavgaya dönüştü. Site sakini, aracından inerek önündeki aracın sürücüsüne tekme tokat saldırdı. Saldırgan, olaya müdahale etmek isteyen güvenlik görevlilerini ise güvenlik kulübesinin kapısını kapatarak engelledi. Misafirliğe gelen vatandaşı dövmeye devam eden saldırganın öfkesinden güvenlik görevlileri de nasibini aldı. Misafiri sitenin içine alan güvenlikçiler, site sakiniyle tartışmaya devam etti. Aracından çekiç alan site sakini, güvenlik kulübesinin camlarını çekiçle kırdı

Bu arada siteye girmek için bekleyen vatandaşların, olayları izlemesi dikkat çekerken, güvenlik görevlileri olay yerine polis çağırdı. Polis olayla ilgili tarafların bilgisini alırken, hızını alamayan saldırgan bu kez elindeki çekiçle bir güvenlik görevlisine vurmaya başladı.

Polis, güçlükle zapt ettiği saldırganı gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşanan saldırı sitenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaynak: İHA