Selçuk Emniyeti Engellileri Kahvaltıda Buluşturdu

Selçuk İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki tüm engelliler ve ailelerini kahvaltı sofrasında buluşturdu.

Kahvaltıdan sonra Efes Havaalanı'nı ziyaret eden engelliler, burada uçakları inceleyip, hatıra fotoğrafları çektirdiler.
10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası çerçevesinde Selçuk Emniyet Müdürlüğü, ilçedeki engelli vatandaşlar ve ailelerinin güzel bir gün geçirmelerini sağladı. İlçe Emniyet Müdürü Fatih Çankaya, Emniyet Müdür Yardımcısı Oğuzhan Şahin, Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği (SELENDER) Başkanı Mehmet Durmuş, Emniyet birim amirleri ve ilçedeki engelli vatandaşların aileleri ile birlikte katıldığı kahvaltı sofrası, oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Bu birlikteliğin aylar öncesinden planlandığını, bugüne nasip olduğunu ve oldukça keyifli geçtiğini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Çankaya, "Bu bir ilkti, ama son değil. Zaman zaman bu tür etkinlikleri tekrarlayacağız" dedi.

SELENDER Başkanı Durmuş da, yapılan bu etkinliğin engelli vatandaşlar için büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "Engelli kardeşlerimizi ve bizleri böyle güzel bir kahvaltı sofrasında buluşturan Selçuk Emniyet Müdürümüz Fatih Çankaya ve tüm Emniyet personeline teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kahvaltıda ayrıca engellilere; 9 Mayıs Perşembe günü temsili askerlik için gittikleri Bornova 57. Topçu Tugayı'nda çekilen fotoğrafları da hediye edildi.

Kahvaltının ardından Efes Havaalanına giden engelliler ve aileleri, burada uçakları inceleyip, hatıra fotoğrafları çektirdiler.
Kaynak: İHA