Gkv’liler Onkoloji Hastanesindeki Kardeşlerini Unutmadı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu öğrencileri önce kermes düzenleyerek gelir elde etti, ardından elde ettikleri gelirle GAÜN Tıp Fakültesi Onkoloji Hastanesi'nde bulunan ve hasta yakınlarının kullandığı mutfaklara çeşitli mutfak araç ve gereçleri alarak hediye etti.

Gkv’liler Onkoloji Hastanesindeki Kardeşlerini Unutmadı
Onkoloji Hastanesinde yatmakta olan çocuklarla birlikte resim ve uçurtma yaparak uçurtma uçuran GKV’liler hasta çocuklara moral verdi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. 6. ve 7. sınıf öğrencileri, Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören kardeşlerini ziyaret ederek toplumsal duyarlılıklarını bir kez daha gösterdi. GK Özel Ortaokulu öğrencileri ziyaret öncesinde kendi yaptıkları pastaları, okul arkadaşlarına satarak elde ettikleri gelirle iki adet ankastre ocak, iki adet elektrikli su ısıtıcı, iki adet tost makinesi satın aldı. Ziyarette bu ev aletleri hasta yakınlarının kullandığı yeni kurulan mutfaklara hediye edildi

Öğrenciler, hastane bahçesinde düzenlenen uçurtma şenliğinde minik kardeşleriyle birlikte uçurtma yaparak, uçurma keyfini paylaştı. Yatan hastaların eğitim gördüğü sınıfta küçük çocuklarla sohbet etme fırsatı bulan GKV’liler hastanede açılan sınıf için hediye ettikleri malzemelerle çeşitli eğlenceli etkinlikler yaptı. Sağlıklarının kıymetini bir kez daha anlayan GKV’liler bu zor durumu atlatmaya çalışan miniklere moral vererek destek oldu.
Kaynak: İHA