Çaldıran’da ’10 Nisan Polis Haftası’ Etkinlikleri

Çaldıran İlçe Emniyet Müdürlüğü, ’10 Nisan Polis Haftası’ etkinlikleri çerçevesinde 40 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımına bulundu.

Çaldıran’da ’10 Nisan Polis Haftası’ Etkinlikleri
Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü nedeniyle İlçe Emniyet Müdürlüğünde çalışan 65 emniyet çalışanı kendi aralarında topladıkları parayla 40 minik öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımında bulundu. İlçe Emniyet Müdürü Oktay Çelik, başkanlığında merkez bulunan Atatürk İlkokulunda eğitim gören ve maddi durumu düşük olan öğrencilerin tespit edilmesiyle sonucu yapılacak olan malzemeler alındı. Polis haftası kapsamında Emniyet Müdürü Oktay Çelik, Polis Merkez Amiri Sabahattin Karahan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Anus tarafından okula giderek ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı, mont, kazak ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Anus yaptığı açıklamada, Emniyet Teşkilatında çalışan polislerin polis haftasını kutladığını, bu nazik davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ettiğini söyledi.

Anus, “Okulumuzda bulunan ihtiyaç sahibi minik öğrencimizi sevinmesi hepimizi mutlu etmiştir. İhtiyaç sahibi olan 40 öğrencimizin yüzünden okunan bu gülücükler her şeyi anlatıyor. Bu tür etkinliklerin devam etmesi geleceğimizi yarın emanet edeceğimiz bu çocuklarımızı çok mutlu etmiştir. Emeği geçenlere, kurumum ve öğrencilerim adına çok teşekkür ediyorum" dedi
Kaynak: İHA