Bahçeli, Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksini Hizmete Açtı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Osmaniye Belediyesi’nin yeni hizmet binasının temel atma ve toplu açılış törenine katılmak için geldiği Osmaniye’de belediyenin yaptırdığı Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksi’nin açılışını yaptı.

Bahçeli, Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksini Hizmete Açtı
Temel atma ve toplu açılış törenin ardından Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksi’ne gelen Bahçeli, burada Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba tarafından karşılandı. Osmaniyeli izciler ise Bahçeli’ye izci fuları ve Türk bayrağı verdi. Kamptaki izcileri ziyaret eden Bahçeli, bu arada kompleksi gezdi.

Açılış törenine katılan Samet Aybaba, yaptığı konuşmada, “Bu tesisin yapılmasında emeği geçen sayın belediye başkanımıza, sayın valimize ve bütün hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Ayrıca açılışa gelip beni onurlandıran büyüğümüz, gururumuz Sayın Devlet Bahçeli’ye de teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum. Biz Osmaniye sevdalısıyız. Çoğu zaman gelirim ve şehre girmeden mezarlığı ziyaret ederim. Toprağım beni buraya çağırır. Arkamı mezarlığa döndüğümde Gavurdağları’nı ve Osmaniye’yi görürüm. Hep çocukluğum aklıma gelir. Turunçları toplayıp top oynadığım günlerden nasıl Beşiktaş kaptanı olduğum aklıma gelir. Bu memleketin içinden çıkan yiğit insanlar Rahime Hatun, Devlet Bahçeli, Ökkeş ve Hasan Aybabaları hep hatıraları ile anmak, bu yiğit insanların bir hemşerisi olmak herhalde benim en çok tabi hakkım. Herkese çok teşekkür ediyorum. Memleketim ile gurur duyuyorum, sizler de gurur duyun. Sayın genel başkanıma da saygılarımı sunuyorum” dedi.

Kompleks hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Kadir Kara ise, “Belediyecilik bugünlerin ihtiyacını karşılarken, yarınlara da sahip çıkabilmektir. Bu düşünceden hareketle belediye olarak geleceğimize güvenle bakmak, yarının büyükleri çocuklarımızın sağlık dolu bir gelecek kurmalarına destek olmak amacıyla izci kampı ve spor kompleksi projemizi hayata geçirdik. Bu tesisimize belediye meclisimiz oy birliği ile başarıları ile her zaman övünç kaynağımız olan, şehrimizin yetiştirdiği, ülkemizin en önemli spor adamlarından biri olan Beşiktaş Teknik Direktörü hemşerimiz Sayın Samet Aybaba’nın adı verilmiştir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Zahide adlı Osmaniyeli bayanın yaptığı karakalem Samet Aybaba portresi, Bahçeli tarafından Samet Aybaba’ya verildi.

Kaynak: İHA