Ziraat Bankası Van Bölge Başkanlığında 'Altın Vakti' Uygulaması

Ziraat Bankası Van Bölge Başkanlığı, nisan ayı içerisinde "Altın Vakti" uygulaması yapacağını duyurdu.

Ziraat Bankası, Van Bölge Başkanlığına bağlı Van, Hakkari, Iğdır, Bitlis, Ahlat ve Adilcavaz Şubelerinde 8-9 Nisan 2013 tarihleri arasında "Altın Vakti" uygulaması başlatacak. "Türkiye İçin Altın Vakti" uygulaması kapsamında; Van Hakkari, Bitlis, Ağrı ve Iğdır illerinin bağlı olduğu Ziraat Bankası Van Bölge Başkanlığı, "Altın Vakti" takvimini açıklayarak altın kabulüne devam ediyor. Bu kez 8-9 Nisan tarihleri arasında Van, Hakkari, Iğdır, Bitlis, Ahlat ve Adilcavaz şubelerinde "Altın Vakti" uygulaması yapılacak.

"Altın Vakti" uygulaması çeşitli afiş, broşür ve mesajlarla kamuoyuna duyuruldu. 2 gün boyunca fiziki altın kabulü yapacak şubeler, vadeli-vadesiz altın mevduat hesabı açmak için, başvuruda bulunacak müşterilere de her türlü bilgi, güvence ve kolaylığı sağlayacak.

Ziraat Bankası’nın “Türkiye İçin Altın Vakti” afiş ve broşürlerinde; “Evdeki yastık altı altınlarınızı ziraate getirmenin tam vakti” Altınlarınızı Ziraat Bankası’nın altın alımı yapan şubelerine getirin eksperlerce değeri hesaplansın, ziraat güvencesiyle değerlensin. Masraf alınmayan altın mevduat hesabınızı dilediğiniz zaman nakde çevirebilir, isterseniz Vadeli altın mevduat hesabıyla altın katabilirsiniz” şeklinde bir açıklama yer alıyor .
Kaynak: İHA