Yazarlığa ve Yazarlara Adanmış Bir Ömür

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi ve Küçükçekmece Belediyesi “Yazarlığa Ve Yazarlara Adanmış Bir Ömür” başlığıyla TYB Şeref Başkanı Yazar Mehmet Doğan adına özel bir program düzenliyor.

Yazarlığa ve Yazarlara Adanmış Bir Ömür
Sunuculuğunu Selahaddin Kocaslan’ın oturum yöneticiliğini TYB İstanbul Şubesi Başkanı Mahmut Bıyıklı’nın yapacağı programda, Beşir Ayvazoğlu, Dr. İbrahim Demirci, Prof.Dr. Hicabi Kırlangıç Mustafa Miyasoğlu, Muhsin Mete, Mehmet Sılay, gibi dostları, Mehmet Doğan’a ait tanıklıklarını, duygu ve düşüncelerini paylaşacaklar.

Kuruluşuna öncülük ettiği Türkiye Yazarlar Birliği 35. Yılını kutlayan Mehmet Doğan’ın Büyük Türkçe Sözlük, Batılılaşma İhaneti, Dil Kültür Yabancılaşma, Camideki Şair: Mehmet Akif, Halka Karşı Demokrasi, Bir Lügat Bulamadım,Devlet Sözlük Yazar mı?, Kültürel Savaş ve Savaş Kültürü, Yüzyılın Soykırımı, Türk Kimliğinin Coğrafyaları, Son Darbe Ergenekon başta olmak üzere birçok eseri bulunuyor.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve seçkin misafirlerin katılacağı etkinliğin 6 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi’nde yapılacağı belirtildi .
Kaynak: İHA